Παπαβασιλείου Αντώνιος

Private
Public

Ο Αντώνης Παπαβασιλείου είναι Επίκουρος Καθηγητής στη Σχολή ΗΜΜΥ του ΕΜΠ. Προηγουμένως ήταν Αναπληρωτής Καθηγητής στο Κέντρο Επιχειρησιακής Έρευνας και Οικονομετρίας (CORE) στο Καθολικό Πανεπιστήμιο του Λουβαίν (UCLouvain), όπου κατείχε την έδρα ENGIE. Αποφοίτησε από το τμήμα ΗΜΜΥ του ΕΜΠ (BSc) και το τμήμα Επιχειρησιακής Έρευνας του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϊ (MSc, PhD). Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στην επιχειρησιακή έρευνα, το σχεδιασμό αγορών ηλεκτρικής ενέργειας, και τη λειτουργία συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας.

Μαρινάκης Ευάγγελος

Private
Public

O Βαγγέλης Μαρινάκης είναι Επίκουρος Καθηγητής στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΗΜΜΥ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ). Είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών (ΕΜΠ), με διδακτορική διατριβή στα συστήματα υποστήριξης αποφάσεων για βιώσιμο ενεργειακό σχεδιασμό (ΣΗΜΜΥ, ΕΜΠ).

Αντωνόπουλος Αντώνιος

Private
Public

Ο Αντώνιος Αντωνόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Σπούδασε στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου μεταξύ 2002 και 2007. Από το 2008 ως το 2013 εκπόνησε την διδακτορική του διατριβή στο KTH – Royal Institute of Technology, στη Στοκχόλμη, στην περιοχή των ηλεκτρονικών ισχύος και των συστημάτων οδήγησης ηλεκτρικών κινητήρων. Στη συνέχεια εργάστηκε ως το 2017 ως ερευνητής στο Ερευνητικό Κέντρο της εταιρίας ABB, στην πόλη Västerås της Σουηδίας στην περιοχή των ηλεκτρικών συστημάτων.

Αρετάκης Νικόλαος

Private
Public

Επίκουρος Καθηγητής στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ, με κύρια ερευνητική δραστηριότητα στην παρακολούθηση λειτουργίας και διάγνωση βλαβών αεριοστροβίλων, ατμοστροβίλων και συνδυασμένων κύκλων. Πειραματικές τεχνικές και μη μόνιμα φαινόμενα σε στροβιλομηχανές. Μετρήσεις επιδόσεων στροβιλομηχανών. Μετρήσεις και ανάλυση κραδασμών σε στροβιλομηχανές.

Subscribe to Επίκουρος Καθηγητής